duminică, 25 octombrie 2009

Bentitele - Acesoriile vedeta din Gossip Girl

  No comments    
categories: Similar:
Bentita cu funda din piele neagra
Similar:
Bentita cu funda albastra

De cateva saptamani am inceput sa ma uit la Gossip Girl (da! am ajuns la cel mai recent episod difuzat in SUA, asa ca sunt la curent cu tot ce s-a intamplat in Upper East Side). Desi pt Blair Waldorf, bentitele erau semnatura ei personala, abia la jumatatea sezonului 1 acest stil a inceput sa ma prinda. Spre sfarsitul sezonului deja pornisem in cautarea acestor accesorii. In ultimele episoade,insa, Blair renunta la aceste accesorii (bu huuu!). Acum este la colegiu, nu mai este cea mai populara fata si o data cu momentul in care Dan ii arunca bentita cu care se gatise pt prima petrecere de colegiu ("No headbands in college...!"), acest element dispare din GG. Eu sunt inca neconsolata si sper ca bentitele lui Blair sa faca un comeback.

Similar:
Bentita din catifea


Similar:
Bentita flori din dantela

Bentita floare roz


Bentita cu flori albastre

Hmmn, revenind la incursiunea mea in lumea bentitelor. Am achizitionat cateva de la Meli Melo, destul de simple , preturi rezonabile (intre 2.99 si 12.99).
O alta varianta sunt cele de la FashiopnUp.
Pe net am gasit un site grozav , Forever 21, dar din pacate e din SUA si este posibil sa fie costuri aditionale la livare. Oricum, din experienta mea cu comenzile de la Victoria's Secret, pentru comenzi de pana in 45 euro nu se plateste decat o taxa suplimantara de 2.5 Ron, pentru sume intre 45 si 150 euro se plateste TVA (19%) si peste 150 euro - taxe vamale si TVA. So, daca va incadrati in 45 euro, nu veti avea un cost aditional prea mare.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu