marți, 27 octombrie 2009

Stilul College

  No comments    
categories: 
In ultima perioada, din ce in ce mai prezent pe strazi, in reviste si pe ecrane este stilul college. Numarul din octombrie al revistei Cosmopolitan (da, editia autohtona) ne prezinta un foto shoot inspirat din acest stil.

Spre deosebire de sezoanele trecute, anul acesta stilul college are trei directii: lolita, stilul harajuku sau genul college sofisticat.

Indrucat serialul Gossip Girl a captat atentia stilistilor americani (serialul se vrea un rival pentru SATC din punct de vedere vestimentar si se pare ca a reusit aceasta performanta, cel putin in randul tinerilor), voi exemplifica stilul college folosind lookurile din serial.

Blair Waldorf oscileaza intre cele trei tendinte. Starile interioare ale personajului sunt ilustrate prin statementurile vestimentare, iar stilul ei este preluat de "supusele ei".
In momentele de vulnerabilitate, ea este adorabila Lolita si eleva model a colegiului:





In momentele sociale se transforma intr-o veritabila doamna din Upper East Side, abordand tinute elaborate, elegante, insa care mai pastreaza un iz de College.




Blair Waldorf Style
Blair Waldorf Style by &hearts Lanna featuring BIBA


Ale dati, ea si prietenele ei se joaca putin cu notiunile de mai devreme, aducand uniformele scolare catre stilul harajuku, un fetis pentru japonezi si nu numai.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu