joi, 28 ianuarie 2010

Globurile de aur

Da, stiu ca din nou sunt in intarziere, ca evenimentul s-a consumat, insa nu pot sa nu remarc principalele evenimente ale lor. So, voi face un top al lucrurilor care mi-au placut:

1. Michael C. Hall a castigat Globul de aur pentru cel mai bun actor intr-un serial dramatic. In afara de faptul ca ultimul sezon din Dexter a fost demential si merita din plin sa castige, mi-a placut atitudinea modesta si plina de umor a omului care in ultimele luni s-a luptat cu limfomul Hodgkin. In discursul sa de multumire nu a facut nici o referire la boala sa, dar la interviurile de dupa a glumit in legatura cu caciula pe care o purta :"It's nice to have a justifiable excuse for accessorising". Nota 10 pentru stil, atitudine si talent.



2. Jennifer Aniston. Rochia este simpla, marca Valentino, insa slitul face toti banii. Zambetul si atitudinea completeaza tinuta. You go girl! Daca inca mai tine socoteala scorului dintre Jen si Angelina, punctul din seara aceea apartine lui Jen (chiar daca rivala a lipsit).



3. Victoria Beckham. Nu, nu a fost prezenta la ceremonie, nici la petreceri, insa rochia ei din ultima colectie a fost prezenta gratie lui Courtney Cox. Este o vitorie pentru orice designer sa apara la o ceremonie atat de importanta ca Golden Globes, iar pentru unul aflat la inceput , cum este Victoria, reusita este cu atat mai de laudat. Ce bine este sa ai prieteni printre celebritati!



4. Marion Cotillard. Pentru ca este frantuzoaica, are deja un oscar, este rivala Penelopei Cruz in filmul "Nine" si pentru ca sarmul francez depaseste sex apealul iberic. Mai ales anul acesta, cand diva Penelope a adoptat o tinuta boring pentru covorul rosu (motiv pentru care, evident, nu o voi include in acest top). Rochie Christian Dior.



5. Christina Hendricks, actrita din Mad Men. Pentru ca dovedeste ca femeile cu forme sunt damn hot si nu se sfieste sa isi arate atributele naturale. Spre deosebire de divele de plastic gen Mariah Carey, Christina este sexy fara a pica in panta vulgarului. Rochie Christian Siriano.



6. Chloe Sevigny. O fi jucand ea rolul unei neveste mormone cu gusturi oribile in materie de haine, insa in viata reala este un adevarat style icon. Rochie Valentino.



7. Kate Hudson. Pur si simplu superba in rochita ei alba structurata de la Marchesa. Abia astept sa vad filmul "Nine". Zambetul mostenit de la Goldie face toti banii.



8. Robert Downey Jr. Pur si simplu pentru ca il iubesc. Si pentru ca e superb. Si pentru ca ne face sa radem mereu. Aaa, si pentru ca a fost un winner in acea seara!



9. Olivia Wilde in Gucci. Stralucitoare, superba.



Nu mi-au placut tinutele Sandrei Bullock, Penelopei Cruz, Drew Barrymore

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu