marți, 26 iunie 2012

Inspired: Rochii de mireasa

Pentru ca sambata ma duc la o nunta si, in mod sigur ma voi intalni cu o noua rochie de mireasa stil printesa-bomboana explodata, vreau sa ma consolez cu un top 5 al rochiilor de mireasa care mi-au placut de-a lungul timpului.

5. Portia de Rossi in Zac Posen.



 Nunta gay a anului 2008 a avut doua mirese, ambele imbracate in creatii ale lui Posen. Mireasa Portia a ales o rochie bufanta cu un top ce aminteste de vesta de la costumul "mirelui" Ellen.

4. Margherita Missoni intr-o rochie Giambatista Valli.




Desi mama ei este dir ector de creatie la casa de moda a familiei, fiica cea mare a ales sa ii incredinteze sarcina delicata a crearii rochiei sale unui prieten de familie, creatorul de moda Gianbatista Valli, insa materialul folosit a fost o matase speciala creatie Missoni. O rochie boema si romantica, potrivita stilului mostenitoarei de la casa Missoni.

3. Kate Moss in John Galliano

Rochia de inspiratie vintage a fost creata de amicul lui Kate, John Galliano chiar dupa incidentul in care a fost implicat designerul la Paris, incident care a dus la demiterea lui din fruntea casei Dior. Deloc straina controverselor, Kate are incredere in Galliano pentru a-i crea rochia perfecta. Modelul a fost inspirat de Zelda Fitzgerald, al carei inel il poarta Kate, iar toata nunta a avut ca tema romanul Great Gatsby.





2. Lauren Bush in Ralph Lauren.


 Rochia este o afacere de familie, Lauren devenind in aceasta nora designerului. Pentru o nunta in stil western, accentele romantice si victoriene ale rochiei au fost completate de cizmele de cowboy pe care mireasa a ales sa le poarte.


1. Rochiile de mireasa ale lui Carrie Bradshaw din SATC 1.

Cateva dintre ele au fost absolut superbe:
Oscar de La Renta


Christian Lacroix


Lanvin 


 Mai multe idei pentru rochia de mireasa gasiti aici: Follow Olivia Dragos's board Wedding dresses on Pinterest. Follow Olivia Dragos's board Celebrity Wedding dresses on Pinterest.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu