luni, 25 iunie 2012

Review: Our dirty little secrets sau puterea shapewear-ului!

  No comments    
categories: ,
Pentru doamnele si domnisoarele care nu au o silueta precum a lui Giselle si le pasa cum arata, o rochie tip bandage este probabil doar un vis frumos. Desigur, o varianta sanatoasa ar fi sa mergem la sala de sport si sa facem zilnic cate 300 de abdomene si 200 de exercitii pentru fese in timp ce nu mancam zilnic mai mult de 5 frunze de salata. Varianta in care trisezi este sa alegi un shapewear potrivit.
Bridget Jones ne poate spune ceva despre asta, la fel si JLO, Eva Longoria si Kim Kardashian care au fost fotografiate de curand cu rochitele putin ridicate si cu shapewear-ul la vedere (oricum mai bine decat Britt pozata pe paparazzi fara lenjerie).






Eu am cumparat si testat patru variante:

1. Slipul modelator de la Victoria's Secret:





Arata bine (chiar sexy in varianta cu imprimeu de leopard. Eu am ales totusi varianta nude pentru a-l purta sub orice rochie), are o putere mare de modelare, in special pentru coapse si burtica si creeaza silueta de clepsidra. Dezavantaje: nu merge purtat cu ciorapi pentru ca se ridica in mai putin de 1 minut. Are o banda anti alunecare, insa functioneaza doar in contact cu pielea. Pretul ... marisor daca adaugi costul de transport si TVA-ul pe care il platesti la oficiul vamal de la posta.

Un model similar se gaseste pe 3suisses.




2. Slipul cu talie inalta si infinity edge de la Triumph, Shape Sensation:

Putere de modelare medie, arata foarte dragut (aproape ca ai vrea sa il vada si altcineva), centura nu aluneca, foarte ok pentru rochii mulate pe talie dar nu perfect mulate pe fese. De ce? Oricat se lauda ei, infinity edge-ul nu este invizibil sub haine mulate. Pretul ... destul de mare.... peste 200 RON.

3. Slipul cu centura de la Debenhams (disponibil si in magazinele de la noi, insa fara link :) ):

Se lauda cu aceleasi infinity edges, insa rezultatul este acelasi ca la Triumph. Avantajul acestui slip este pretul ceva mai mic (in jur de 60 RON daca imi aduc bine aminte) si un control mai mare al zonei burtii.

4. Pantalonii corsar de la Lytess:


 Se gasesc in retelele Plafar si Centrofarm. Producatorii spun ca ar avea efect de reducere a celulitei si reducere a circumferintei coapselor. Nu pot spune ca am remarcat imbunatatiri, insa recunosc, iti lasa pielea fina si hidratata. Au un efect bun spre foarte bun modelator si de push-up pentru posterior. Dezavantaj: aveti grija daca purtati rochii mulate, cusatura de pe abdomen este vizibila prin rochiile subtiri si mulate. De asemenea, aveti grija la linia vizibila de pe coapsa, acolo unde se termina pantalonasul.

Overall: o investitie buna.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu