miercuri, 24 octombrie 2012

Care-i treaba cu lenjeria vintage?

  No comments    
categories: 

Se pare ca au trecut vremurile in care Bridget Jones se intreba daca sa aleaga chiloteii tanga transparenti, sexy, gen Victoria's Secret si potriviti pentru momentul in care seful ei cel sexy o dezbraca, sau chilotii modelatori de pe vremea bunicii, horor insa care cresteau sansele de a ajunge in postura de a fi dezbracata.



De atunci, marile companii de lenjerie au lansat linii de shape-wear sexy (ultima fiind M&S care si-a lansat linia in Marea Britanie- pe cand si la noi???).

In paralel, a avut loc nebunia Mad Men si readucerea in atentie a modei anilor 50 si 60, inclusiv a lenjeriei din acea perioada. Ma refer la sutiene cu cupele in forma de con, jartiere si burtiere, chiloti pana in talie, furouri.
Genul acesta de lenjerie ma face sa ma gandesc la Dita von Teese si Marilyn Monroe, doua femei cu sange rosu si fierbinte.Si ca veni vorba de Dita, ea a lansat in colaborare cu Wonderbra o colectie de lenjerie intima retro. In Romania se pot achizitiona produse Wonderbra  online de la 3suisses.

Pentru inspiratie suplimentara si lenjerie mai vintage sau mai recenta recomand boardul  acesta din Pinterest sau  in postari mai vechi : stilul Pin-Up,   Victoria's Secret si Corsete.








0 comentarii:

Trimiteți un comentariu