miercuri, 21 ianuarie 2015

Trend: Colanti de piele

  No comments    
categories: ,
Leather leggins


H&M leather look pants
145 RON - hm.com






The English version is here.


Renunta la ideile preconcepute  deoarece pantalonii de piele nu mai sunt purtati doar de rockerite si motocicliste.  Brandurile la moda cum ar fi Asos, Zara si H&M legginsii din piele au fost la moda timp de mai multe sezoane. De curand, insa, pantalonii de piele au devenit disponibili intr-o varietate de croieli  potrivite tuturor constitutiilor. Din fericire pentru noi, designerii continua sa creeze  versiuni diferite ale legginsilor din piele. Fie ca sunt in forma de colanti, pantaloni traditionali, blugi skinny, sau pantaloni mai lejeri, acest trend pare sa ramana in voga pentru o perioada mai lunga de timp.

Pentru o atmosfera de weekend relaxat, asociaza colantii de piele cu adidasi strada, un flanel sau tricou, si element mai voluminos (camasa larga, poncho). Cand vine vorba de tinuta de birou, pantaloni de piele pot fi adecvati si chic daca pastrezi restul elementelor cat mai minimaliste (un sacou si pantofi cu toc de exemplu) .

Pentru o seara in oras, asorteaza pantalonii cu tesaturi de lux, cum ar fi o bluză de matase sau un blazer de catifea, si, desigur, pantofi sau sandale cu toc.
Insa cea mai hippy versiune de pantaloni de piele este varianta lejera. Acest model poate fi piesa de rezistenta a unei tinute casual sau office (in functie de modul in care ii asortezi).  

Chiar si atunci cand acest pantalon este purtat cu un clasic sacou, acest stil are un aer sofisticat. In timp ce colantii si  pantalonii skinny sunt, probabil, cel mai potriviti pentru cele mai multe tipuri de corpuri, o pereche de pantaloni de piele largi iti vor da un aer mai trendy.

Clasici, rebeli sau rafinati,  pantalonii de piele sunt un must-have in acest sezon si nu numai. Versatilitatea acestor pantaloni iti permite sa adopti mai multe stiluri diferite. 





Unisex Outlet 980x120

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu