vineri, 5 iulie 2019

Bride wars: Sophie si Zoe

Weekendul trecut, doua actrite care joaca in serialele mele favorite s-au maritat in Franta. Ambele sunt la a doua ceremonie, dupa cea civila, mai restransa.

Sophie Turner se casatoreste cu Joe Jonas in sudul Frantei, intr-un castel fermecator ,in timp ce Zoe Kravitz a ales Parisul. Trecand peste lista de invitati sau ceremonia in sine, marea intrebare a weekend-ului ramana: cum arata rochia?

Pentru casatoria civila din Vegas, Sophie a optat pentru o salopeta ultra sic.


In Franta, Sophie alege o rochie alba, mulata pe corp, pentru petrecerea de dinaintea nuntii. Ceva a la Carolyn Bessette Kennedy.



Pentru ceremonie, starul din Game of Thrones a optat pentru o rochie clasica, diafana, semnata Louis Vuitton. Sincer, sunt putin dezamagita, deoarece m-as fi asteptat la un look la fel de neconventioal ca cel de la casatoria civila. Se pare, insa, ca toata lumea isi doreste sa aiba o zi in care sa se simta printesa.



Zoe Kravitz a optat pentru un look uber-cool pentru petrecerea dinaintea nuntii: o rochie transparenta purtata peste un sutien alb si pantaloni scurti ( a se nota ca viitoarea mireasa nu a fost singura care a optat pentru naked-dress, cael putin inca 3 invitate au avut tinute transparente (!).


Asteptam cu infrigurare imaginile cu rochia aleasa de Zoe pentru ceremonie. 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu